BİZ KİMİZ

ARKYAT kişiye özel yelkenli ve motor yat dizaynı ve üretimi konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir tasarım, mühendislik ve imalat firmasıdır. ARKYAT, kurulduğu günden buyana her bir müşterisinin rüyasını gerçekleştirecek yatları yaratmak ve üretmek için çaba harcamıştır. ARKYAT projelerinin merkezine daima deneyimine güvenen müşterilerinin isteklerini, fikirlerini ve beklentilerini koymuştur. ARKYAT'ın misyonu klasik ya da modern, istisnai, yüksek kaliteye sahip ve düşük maliyetli yatları belirlenen zaman limitleri dahilinde, üstün işçilik, kaliteli malzeme ve modern teknolojiler kullanarak üretmektir. Müşteri memnuniyetini sürekli arttırmak amacıyla ARKYAT tekne inşa sürecini her yönüyle geliştirmeye çalışmaktadır. ARKYAT aynı zamanda geleceğe de yatırım yapmakta, daha çevre dostu yat modelleri ve üretim süreçleri geliştirmektedir.

NE YAPARIZ

ARKYAT bünyesinde yüksek güvenlik ve kalite standartlarında, 60m’ye kadar modern ya da klasik ısmarlama yat ve ticari tekneler tasarlanıp ve üretilmektedir. Ayrıca büyük refit projeleri için de gerekli imkana sahiptir. Bunlara ek olarak ARKYAT müşterilerine özel mobilya tasarımından metal ve ahşap işlerine, tekne bakımından boyaya kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. ARKYAT her zaman müşterisi ile birlikte çalışmaktadır. Müşterisinin her türlü isteğini değerlendirmekte ve her müşterinin rüyasını gerçekleştirmeye çalışmaktadır: sahibinin beklentilerini tam olarak karşılayan eşsiz bir yat.

NEREDEYİZ 

ARKYAT’ın merkez ofisi Türkiye’nin dünyaca meşhur turistik ilçesi Bodrum’un Tersaneler Bölgesi’nde yer almaktadır ve Milas-Bodrum Havaalanı’na 36km mesafededir.Çekek Alanı ve Bakım Onarım işletmesi Ören'de faaliyetine devam etmektedir. Bu amaçla Ören’de tam donanımlı bir tersane inşaatı tamamlanmış ve hizmete hazır hale getirilmiştir. ARKYAT toplam verimini arttırmak ve yüksek kalitede tekneleri daha kısa imalat sürelerinde üretebilmek için geleceğe yatırım yapmaya devam edecektir.